URŠA KRAGELJ ODLIČNA ČETRTA NA TEKMI SVETOVNEGA POKALA

datum: 03.08.2014

kategorija: tekmovanja


Medtem, ko v letošnjem letu najboljša slovenska tekmovalca v slalomu na divjih vodah Luka Božič in Sašo Taljat pilita formo pred prihajajočim svetovnim prvenstvom doma, išče ostali del ekipe pravi tekmovalni občutek v drugem delu tekem svetovnega pokala. Tekmovalci so pravkar zaključili s četrto tekmo, pred njimi je samo še finalna tekma v Augsburgu, po kateri bodo znani zmagovalci skupnega seštevka svetovnega pokala. V ognju za laskavi naslov imamo kar dva čolna, posadko Božič – Taljat v kanuju dvosedu in Benjamina Savška v kanuju enosedu.V mesecu septembru bodo tekmovalci odpotovali v Ameriko v boj za naslove svetovnih prvakov in prvakinj.

Na četrti tekmi svetovnega pokala v slalomu v španskem Seu sta odlične vožnje prikazala Urša Kragelj in Benjamin Savšek. Žal sta oba tekmovalca za las končala tekmo na nehvaležnem četrtem mestu. Urša, ki se je v lanski sezoni kar nekaj časa ubadala s poškodbo se zopet vrača v sam svetovni vrh in to ravno ob pravem času.  Zadnja tekma svetovnega pokala bo na sporedu čez dva tedna, na njej bosta nastopila tudi Sašo in Luka.

ISKRENE ČESTITKE!!! NAVIJAMO IN DRŽIMO PESTI TUDI NA PRIHAJAJOČIH TEKMAH, PA NAJ BO ŠPORTNA SREČA TOKRAT NA VAŠI STRANI!!!

ur__a_3.jpg
ur__a_2.jpg
ur__a_1.jpg